lunes, marzo 07, 2005

Pensar per viure.

M'agradaria moltíssim que en aquest blog s'hi poguéssin escriure coses, pensaments, experiéncies, diàlegs, idees... Quelcom que sigui fet amb respecte i amb llibertat, peró sempre partint de la base de la dignitat que ens fa persones humanes. Tot per tal de que en llegir els blogs, tots pensem, pensem més, pensem millor, i per tant, la nostra vida intelectual sigui plena de reflexions, dubtes, conclussions, i análisis, que ens facin viure millor i amb filosofia.

3 Comments:

Blogger Imagine said...

"Pensar per viure" us preguntareu, "¿I perqué aquest títol per a un blog?". Doncs me'n podria sortir de moltes, variades i colorides maneres de l'embestida, peró potser la més adient seria que potser tè a veure amb aquella màxima filosófica que diu "Penso, llavors existeixo". Es a dir, manegant-la una mica més, que si pensem, es perque som i existim, i que aquest existir pensant, ens porta a un viure i un existir millor i a un conèixer millor. El fet de jugar a filosofar (sóc un humil aprenent i deixeble de mestres), de buscar raons (en el bon sentit del mot), de ser crítics, d'argumentar les nostres paraules i creences... Tot plegat, surt del pensament i de l'ànima de cadascú. Això sí, que ningú m'agafi el "pensar per viure" entés com un pensar primer "per haver de" viure després, perque s'equivoca. La visió més correcte de la jugada l'entenc com a que el fet de pensar ens fa sentir vius, i per tant, ens fa viure en pensar. I després del rotllo filosófic, que aixequi la mà qui no m'hagi entés... Apa. ;-)

8:25 p. m., marzo 09, 2005  
Blogger Desperado4dakota said...

Com que m'adono que també t'agrada pensar, i que com a mí, el fet d'escriure et proporciona, ni que sigui momentaneament un plaer allunyat dels que ens pot facilitar la vida diaria....

et passo la direcció d'un dels meus blogs perquè, si et ve de gust el llegeixis i en treguis les teves pròpies conclusions...

www.pernopensar.blogspot.com

Salut i Honor

Desperado4dakota

1:30 p. m., mayo 15, 2007  
Anonymous Anónimo said...

Pensar, pensar, pensar.......La vida és plena de pensaments, pensaments que ens enriqueixen,ens fan dubtar i ens duen a la reflexió per ser millors. Mai he entès la frase.

En resum crec que pensar ens el camí dels escenaris que volem a la nostra vida................

9:55 p. m., junio 15, 2007  

Publicar un comentario

<< Home